contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

C/ Sèneca, !7 principal
08006 Barcelona
Spain

+34 665493778

Creation // Interior design // Restoration

117678876.jpg

INTERIORISME

(factotum : Lat. facere ; totem : "fer tot")

una agència de decoració diferent a la resta

Som una agència de decoració que concep la revitalització d'un espai a través de la combinació de peces úniques de mobiliari restaurat, colors nous, pintures decoratives, miralls..., aconseguint crear així ambients càlids, diferent i originals.

Creiem que el canvi d'imatge d'un espai no implica necesariamente grans obres de reforma. Ens adaptem a cada lloc per dinamitzar-lo i atorgar-li un caràcter original i únic a través del color, la llum i la combinació de cadascun dels detalls que el composen.

Per a interiors d'excepció, a Factotum cerquem, creem i restaurem peces originals i escasses, convertint-les en peces úniques que aconsegueixen revitalitzar i dinamitzar els espais que ens confien.

Factotum estem al vostra servei per a la realització de treballs decoratius amb la finalitat de millorar la imatge del vostre espai, alhora que us oferim consells i seguiment personalitzat en cadascuna de les tasques de millora.

creadors d'ambients

En lloc del terme "decoració", preferim la paraula "ambienti".

En lloc de muntar decorats concebuts i realitzats en sèrie, ens basem en la "creació d'ambients", espais on sentir-nos bé. Per aconseguir-ho, tenim en compte les particularitats de cadascun d'ells, seguint les pautes d'un estil eclèctic i contemporani i una línia de treball 100% artesanal.

factotum al servei d'altres decoradors

Oferim un ampli ventall de serveis a interioristes: pintures decoratives, estudi de textures i colors, creació i producció d’atrezzo, creacion i restauració de mobiliari i miralls...